2018-04-26 22:28:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Bátran álmodozzon!

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Élete napról napra szebben alakul, vannak nehézségei, például a pontosság terén, de ezt leszámítva semmi oka a panaszra. Szépen haladnak pénzügyi is. Társa szereti önt, mindent megtenne, hogy boldognak lássa. Mutassa ki ön is érzelmeit: kis „befektetés”, de meglátja, nagyon nagy haszonnal jár!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mostanra úgy tűnik, kiválasztja azt az egyet a rajongók közül, aki a legjobban megfelel az ön számára. Okosan dönt, mert most az emberi oldalát is figyelembe veszi és az illető viszont szereti önt. Egyes ismerősei sárgulnak az irigységtől, de nem baj, ezért is meg kell ám dolgozni...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Párkapcsolatában sok nehézség van jelenleg. Ha ön szingli, akkor Jupiter az ötödik sorsterületről lehet, hogy egy régi nagy szerelmet hoz vissza az életébe. Elképzelhető, hogy megéri esélyt adni neki!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Testvéreivel addig húzta a vitát, hogy most nem állnak szóba önnel. Szülei most ki akarják békíteni önöket – vegye inkább kézbe ön az ügyet és kérjen elnézést!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Jelentős és kedvező változások várhatók karrierjében. A következő időszakban annyi munkát vállaljon el, amit maximálisan el is tud végezni. Fontos tárgyaláson vesz részt, az eredménye nagyban függ a határozottságától.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ikrek jegyében járó Vénusz ösztönzést ad arra, hogy kitörjön a rutinszerű béklyóból. A szabadság szeretete azonban nem jelenti azt, hogy egyik napról a másikra otthagyja a munkahelyét… Legyen egy kicsit megfontoltabb!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kaphat egy nem mindennapi ajánlatot, amelyre azonnal választ kellene adnia. Nem eszik olyan forrón a kását! Legyen kételkedő, ha azt mondják önnek, hogy megnyerte a főnyereményt.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Önnek alkatánál fogva van művészi érzéke. Szeret szerepelni, a figyelem középpontjában állni. A fényes Vénusz meggyőző szellemi erőt ad önnek, most sikert arathat a vitákban!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szánjon magára elegendő időt, kicsit lassítania kell. Szervezzen magának üdítő programokat, és teremtsen kellemes pillanatokat. Bátran álmodozzon!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Munkája során használja fel egyedi ötleteit, mert azok sikerhez vezetnek. Jó úton halad egy szilárd anyagi helyzet megteremtésén, s ez elégedetté, sőt lelkesebbé teszi.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mindenképpen szeretne egy kis összeget félretenni a nyári szabadság idejére, hogy kissé gondtalanul szórakozhasson. Kedvesével tervezett programját azért ne hagyja meghiúsulni, áldozzon rá pénzt!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Társa több belátást és megértést kér, mint amennyit ön adni tudna. Talán fárasztják az unos-untig hangoztatott kifogások, a régi ígéretek. Kapcsolatuk felfrissítésre vár. A munkahelyén most úgy arathat újra sikert, ha nagyon gyorsan tud dönteni, és nem hagy mást érvényesülni. Most némi makacsság sem árt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: